srpkinje za seksi SMS             srpkinje za seks

Lepe srpkinje

Naširoko se priča o lepoti srpkinja, ali čini mi se da su srpske devojke u poslednje vreme pomalo izgubile kompas, pa lepotu doživljavaju na, po meni, pogrešan način. Ideal srpske lepote u poslednje vreme postale su devojke i žene kao što su Jelena Karleuša i silikonske kreature poput samozvane starlete Nade Blondi Đukić.

Prave srpkinje...

...gaje prirodnu lepotu i ne izgledaju kao američke izoperisane barbik. Lepe srpkinje izgledaju ponosno a ne kao drolje sa ekrana koje šire noge, pokazuju guzice i ispadaju im sise. Klinke po ulicama srpskih gradova nažalost sve više liče na pevaljke i starlete, nakvarcovane guze, silikonske sise i tona šminke postali su opšteprihvaćen izgled koji nekim čudom prolazi kao lepota. Srećom još ima srpkinja koje nisu izgubile kompas i znaju kako pristojna lepa devojka treba da izgleda.

Uživajte u lepoti ovih srpskih devojaka

 

tri srpkinje poziraju pred nastup 

 prelepa srpkinja u narodnoj nošnji

tri prelepe nasmejane srpkinje u folklornoj nošnji

Seksi Srpkinje : JK rekonstruisala sise

Jelena Karleuša ima nove, još bolje sise!


Seksi pevačica je pre par dana na jednoj privatnoj beogradskoj klinici za estetsku hirurgiju uradila korekciju svojih velikih silikonskih sisa.

JK je na preporuku estetskog hirurga promenila implantate u grudima. Srpska gej ikona, samoproklamovana Diva je majka već dvoje dece, pa su se grudi malo deformisale. JK naravno to nije mogla da dozvoli i sada su njene okrugle sise ponovo savršene.

 Jelena Karleusa drzi svoje velike gole sise na plazi

Nadamo se da su novi implanti još veći jer nas je Jelena navikla na vrhunske sifone, a i sise su pored dugih nogu definitivno  najači adut seksi pevačice i kolumnistkinje.


U svakom slučaju, njen suprug Duško Tošić neće se buniti, a znajući kakva je jebacica ova seksi Srpkinja možda se omasti i neki telohranitelj!

srpkinje za upoznavanje web counter

Web dizajn