srpkinje za seksi SMS             srpkinje za seks

Seksi Srpkinje : JK rekonstruisala sise

Jelena Karleuša ima nove, još bolje sise!


Seksi pevačica je pre par dana na jednoj privatnoj beogradskoj klinici za estetsku hirurgiju uradila korekciju svojih velikih silikonskih sisa.

JK je na preporuku estetskog hirurga promenila implantate u grudima. Srpska gej ikona, samoproklamovana Diva je majka već dvoje dece, pa su se grudi malo deformisale. JK naravno to nije mogla da dozvoli i sada su njene okrugle sise ponovo savršene.

 Jelena Karleusa drzi svoje velike gole sise na plazi

Nadamo se da su novi implanti još veći jer nas je Jelena navikla na vrhunske sifone, a i sise su pored dugih nogu definitivno  najači adut seksi pevačice i kolumnistkinje.


U svakom slučaju, njen suprug Duško Tošić neće se buniti, a znajući kakva je jebacica ova seksi Srpkinja možda se omasti i neki telohranitelj!

Pohotna klinka i još pohotnija majka

 "Znači uzimate mi mobilni!", vrištala je šesnaestogodišnja Olja na svog oca.

"Samo zato što mi je Miloš poslao par bezobraznih porukica“. Ti si lud. Ja vas mrzim! ", besnela  je Olja prije nego što je zalupila vrata svoje sobe."

„Ne radi se o Milošu!“, vikao je njen otac, "Ne mogu vjerovati da šalješ takve prljave poruke momcima. Očekivao sam bolji od tebe." "Jebi se“ prosiktala je Olja.

Stevan je slegnuo ramenima i otišao u svoju spavaću sobu gdje je njegova supruga, Lana, čekala u krevetu. "Suoči se sa tim Stevane", rekla mu je  kad se uvukao u krevet pored nje. "Ona je već velika devojka. Ti zapravo ne misliš da je ona još nevina, zar ne? " Stevan je crveneo u licu, "Ja se još uvijek mogu nadati, ali sumnjam," rekao je ženi dok joj je predavao ćerkin mobilni telefon. "Vidi. To je taj dečak poslao Olji. Svoje gole fotografije Šalje joj slike svog kurca. Ako opet vidim tog malog slomiću mu ga na pola. "O Bože, kako mu je velik!", nije se uspela suzdržati Oljina majka kada je videla sliku momkovog nabreklog uda. "Obdaren je kao jebeni konj“ izletelo joj je dok je širom raširenih očiju gledala MMS poruke koje je momak slao njenoj ćerki“

Stevan zgrabi telefon. "Sad mi je jasno odkud nam je ćerka takva jebačica i fuksa, Lana! Sigurno bi se i ti kresnula sa njim, droljo!"

Lana je uzdahnula i zavukla se pod ćebe spustivši se do Stevanovih prepona. Otkopšala je šlic njegove pidžame i izvukla njegov polu dignuti penis počevši odmah da ga drka blizu usta tako da na glaviću oseti njen vreo dah ."Što to radiš, Lana? Moramo razgovarati." "Nakon što završim ", rekla je ona i strpala ceo njegov poludignuti kurac u usta. Stevan je odmah počeo da se opušta. Lana je bila odlična u pušenju, ali praveći se fina pred mužem nije mu pokazala ni pola onoga što zna da uradi sa kurcem. Svejedno on joj nikada nije mogao odoljeti, a kako i bi kada je Lana iako u godinama bila prava bomba."Mmm ..." zastenjala je Lana. "Čitaj mi malo šta su njih dvoje pisali jedno drugom u svojim bezobraznim porukama", rekla mu je dok je trpala njegov sada već potpuno tvrd kurac sve dublje u grlo.. "Lana", Simon je pokušao da se usprotivi, ali je iskusna jebačica odmah stavila njegova jaja u usta što je on obožavao. "U redu", kazao je i zadrhtao. "Želim da te jebem dok ne budeš mogla da hodaš. To joj je pisao Miloš" rekao je. "Onda je Olja njemu napisala da jedva čeka i da ne može da se zasiti njegovog velikog kurca" čitao je dalje Stevan dok je držeći za kosu navlačio glavu svoje žene prema sebi nabijaju ći joj kurac duboko u grlo. „Lepo", rekla je Lana izvadivši na trenutak kurac iz usta da bi uzela vazduh. Stevan kojem se njena pljuvačka slivala niz penis i jaja przo joj je vratio svoj debeli kurac u usta i prvi mlaz sperme pustio joj u grlo. Lana ga je brzo izvadila kako bi spermom nakvasila svoje velike sise i odmah zatim spretno skočila na mužev kurac nastavljajući da se nabija na njega dok je zamišljala kako jaše mladog pastuva koji kreše njenu ćerku.

srpkinje za upoznavanje web counter

Web dizajn